Logic of nature
PRE-PREGNANT Een 100% voedingssupplement helpt het lichaam de kinderwens te realiseren

DR. WIM DECLEER

Dr. Wim Decleer is geboren in 1961. Hij studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven (België) en werd in 1985 magna cum laude dokter in de heel- en verloskunde. Als postuniversitaire opleiding studeerde hij experimentele heelkunde; ontwikkeling microchirurgie en endoscopische chirurgie.

 

In 1994 startte hij het fertiliteitscentrum in het algemeen ziekenhuis Jan Palfijn te Gent en bouwde dit uit tot een erkend hypermodern en volwaardig fertiliteitscentrum met cleanroom faciliteiten en alle embryologie laboratoriumtechnieken tot en met een Sperma- en Eicelbank.

 

In deze video vertelt hij over de resultaten die hij met zijn kliniek behaalde door het gebruik van natuurlijke supplementen bij het verbeteren van de vruchtbaarheid.

 

“De enige significante verandering die we eigenlijk doorgevoerd hebben is het gebruik van voedingssupplementen. We hebben gezien dat de resultaten stegen.” 

PRE-PREGNANT IS EEN 100% NATUURLIJK VOEDINGSSUPPLEMENT

Het geslachtsorgaan heeft drie maanden nodig om de eicellen en zaadcellen optimaal te kunnen verzorgen met de voedingsstoffen in Pre-Pregnant, hoe je het gebruikt en waar je het kunt kopen.

Stel je vraag

Gratis videoserie Samen Natuurlijk Zwanger Worden

8 koppels zijn vorig jaar gestart met het veranderen van hun leefstijl. Zo hebben zij o.a. een detoxkuur gevolgd en voedingssupplementen van Pre-Pregnant gebruikt om de natuurlijke vruchtbaarheid te ondersteunen.

4 van de 8 koppels zijn inmiddels zwanger geworden.

Schrijf je gratis in op de videoserie en ontvang elke dag één aflevering in je mailbox.

AANMELDEN GRATIS VIDEOSERIE