Logic of nature
PRE-PREGNANT Een 100% voedingssupplement helpt het lichaam de kinderwens te realiseren

WAAROM WORD IK NIET ZWANGER?

Zwanger worden gaat niet over een nacht ijs. Na een half jaar proberen is ongeveer 70% van de vrouwen zwanger. Hoe snel je zwanger wordt is afhankelijk van onder andere jullie leeftijd, leefstijl en een heleboel andere factoren. In sommige gevallen duurt zwanger worden langer of blijft een zwangerschap zelfs uit.

 

Wat kun je doen om natuurlijk zwanger te worden?

Er zijn verschillende oorzaken voor het (tijdelijk) uitblijven van een zwangerschap. Niet elke oorzaak kan even makkelijk verholpen worden, maar er zijn wel een aantal factoren waardoor je jouw gezondheid en daarmee de kans op een zwangerschap verbetert. Pre-Pregnant voorziet jouw lichaam van belangrijke stoffen in aanloop naar een zwangerschap.

PREPREGNANT IS 100% VOEDINGSSUPPLEMENT

Pre-Pregnant bevat uitsluitend natuurlijke voedingsstoffen die bijdragen aan de verzorging van de zaadcellen en de eicellen. Pre-Pregnant ondersteunt in de voorbereiding op een zwangerschap!

Stel je vraag

Gratis videoserie Samen Natuurlijk Zwanger Worden

8 koppels zijn vorig jaar gestart met het veranderen van hun leefstijl. Zo hebben zij o.a. een detoxkuur gevolgd en voedingssupplementen van Pre-Pregnant gebruikt om de natuurlijke vruchtbaarheid te ondersteunen.

4 van de 8 koppels zijn inmiddels zwanger geworden.

Schrijf je gratis in op de videoserie en ontvang elke dag één aflevering in je mailbox.

AANMELDEN GRATIS VIDEOSERIE