PRE-PREGNANT Een 100% voedingssupplement helpt het lichaam de kinderwens te realiseren

BETERE VRUCHTBAARHEID VOOR MANNEN

Verbeter je zaadkwaliteit

 

Over het algemeen kan men stellen dat de zaadkwaliteit niet meer is wat het vroeger was en vrouwen minder goed ontvangen. Vruchtbaarheid is in essentie altijd iets van man en vrouw samen, net zo goed als zwanger worden dat is. Vruchtbaar is men dus samen en voor een optimale zwangerschapskans zijn daarom primair gezonde zaadcellen en eicellen nodig!

 

Pre-Pregnant voor de man

 

Ter voorbereiding op een bevruchting kun je je lichaam alvast een uitgekiend complex aan natuurlijke stoffen aanreiken. Voor de man is daarvoor aan de Universiteit van Gent onder leiding van prof. dr. Frank Comhaire de formule van Pre-Pregnant ontwikkeld. De 100% natuurlijke voedingssupplementen bestaat uit een complex van plantenextracten en voedingsstoffen van de hoogste kwaliteit en zuiverheid.

 

Bereid je voor

 

De zogenaamde voedstercellen in de teelballen verzorgen de aanmaak van gezonde zaadcellen met een krachtige en soepele zwemstaart. Een goede voorbereiding met een verstandige leefstijl, niet roken, een gezond lichaamsgewicht en de juiste voedingsstoffen, staan daarbij aan de basis van de bevruchting en een doorgaande zwangerschap. Waar vaak niet bij stil wordt gestaan is dat een goede voorbereiding bepalend is voor de gezondheid van het kind en het gehele verdere leven. Het aandeel van de man is daarbij ook belangrijk en zeker niet alleen de verantwoordelijkheid van de vrouw.

Stel je vraag