PRE-PREGNANT Een 100% voedingssupplement helpt het lichaam de kinderwens te realiseren

WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK: DE CIJFERS

Pre-Pregnant is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. We hebben echt gekeken wat bijdraagt en hebben het ook getest. Om de bijdrage van onze formule te verduidelijken hebben we wat cijfers voor je op een rijtje gezet.

 

20% kinderloos

In Nederland blijft 20% van de stellen kinderloos. Voor de helft van dit percentage is dat ongewenst.

 

40% verbetering

Door een gezonde leefstijl ondersteund met voedingssupplementen verbetert de beweeglijkheid van de zaadcellen van mannen aanzienlijk. In 40% van de gevallen slagen ze er binnen drie maanden alsnog in hun partner te bevruchten!

3 belangrijkste conclusies

De 3 belangrijkste conclusies uit het wetenschappelijk onderzoek gedaan in het UMC Gent en de IVF-kliniek van het Jan Palfijn Ziekenhuis te Gent zijn:

1. Vermogen om een bevruchting te realiseren wordt ondersteund
2. Doorgaande zwangerschap door gezonde zaadcellen en gezonde eicellen
3. Artsen en klinieken zouden het voedingssupplement standaard moeten adviseren

Lees meer »

 

Verdrievoudiging

De Pre-Pregnant formule ondersteunt het fundament onder iedere zwangerschap. De combinatie van voedingsstoffen ondersteunt gezonde eicellen en voldoende gezonde zaadcellen. De formule kan zorgen voor een verdrievoudiging van de beweeglijkheid van het sperma.

 

50 partners

In 2011 werden 50 partners van onvruchtbare paren, waarvan 78% het volledige IVF-traject zonder resultaat hadden afgesloten, opgenomen in een ‘proof of principle’ dubbelblind placebo gecontroleerd onderzoek (double blind randomized trial). In de placebogroep ontstonden 40% zwangerschappen, waarvan 20% blijvend. In de groep met de Pre-Pregnant-formule ontstonden 54% zwangerschappen waarvan uiteindelijk 45% blijvend zwanger! Dit doet dus zeker geen afbreuk aan de bijdrage die de Pre-Pregnant formule kan betekenen om de kans op een zwangerschap te ondersteunen.

Stel je vraag