PRE-PREGNANT Een 100% voedingssupplement helpt het lichaam de kinderwens te realiseren

VERZORG JE ZAADCELLEN OPTIMAAL

In aanloop naar een zwangerschap is het van groot belang dat je zaadcellen in optimale conditie verkeren. Hoewel de gezondheid van je cellen natuurlijk deels genetisch bepaald is, hangt het ook samen met je leefstijl en je gewoontes. Als je zwanger wilt worden is het raadzaam om je zaadcellen zo goed mogelijk in shape te krijgen!

 

Pre-Pregnant Man voorziet de zaadcellen van de juiste voedingsstoffen als aanvulling op een gezonde leefstijl.
Zo verzorg je je zaadcellen optimaal en vergroot je de kans op een zwangerschap.

VERBETER JE ZAADKWALITEIT


Vaak voelt een vrouw zich in haar eentje verantwoordelijk voor het al dan niet bereiken van een succesvolle zwangerschap. Niets is echter minder waar! Als man kan jij er ook van alles aan doen om jouw zaadkwaliteit te optimaliseren en op die manier een stapje dichterbij een zwangerschap te komen.

 

→ Lees meer  

Zaadkwaliteit
verbeteren

WAT KAN JE DOEN?


Hoe zorg je ervoor dat je jouw zaadcellen optimaliseert? Door Pre-Pregnant gedurende drie maanden elke dag te gebruiken voorzie je jouw zaadcellen van allerlei belangrijke voedingsstoffen. Maar, er is meer! Ga, in de periode dat je probeert om zwanger te worden, zo min mogelijk naar de sauna. Probeer ook geen alcohol te drinken en draag geen strak ondergoed. 

 

→ Lees meer

Belangrijke
voedingsstoffen

DE CIJFERS EN FEITEN


De 3 belangrijkste conclusies uit het wetenschappelijk onderzoek gedaan in het UMC Gent en de IVF-kliniek van het Jan Palfijn Ziekenhuis te Gent zijn:

1. Vermogen om een bevruchting te realiseren wordt ondersteund
2. Doorgaande zwangerschap door gezonde zaadcellen en gezonde eicellen
3. Artsen en klinieken zouden het voedingssupplement standaard moeten adviseren.

 

→ Lees meer

Wetenschappelijk
onderzocht

IS PRE-PREGNANT IETS VOOR MIJ?


Nog niet helemaal zeker of Pre-Pregnant past bij de situatie waar jij in zit? Dat kan natuurlijk. Elke situatie en elk persoon is anders. Om je te helpen bij je keuze om Pre-Pregnant te gaan gebruiken hebben wij een beslisboom ontworpen.

 

→ Lees meer

Een goede
voorbereiding

VOOR DE MAN:
PRE-PREGNANT MAN

Het mannelijk geslachtsorgaan heeft drie maanden nodig om de zaadcellen optimaal te kunnen verzorgen met de voedingsstoffen in Pre-Pregnant. Je kunt ieder moment met Pre-Pregnant beginnen. Bestel en je hebt het de volgende werkdag in huis.

Stel je vraag