PRE-PREGNANT Een 100% voedingssupplement helpt het lichaam de kinderwens te realiseren

EEN VEILIGE KEUZE

Wie maakt Pre-Pregnant?

Pre-Pregnant wordt in België geproduceerd door het bedrijf Nutriphyt. Dit bedrijf ontvangt van zowel onderzoekers, specialisten als zorgverleners waardering vanwege hun niet aflatende inzet om met natuurlijke (voedings)stoffen gezondheidsproducten te ontwikkelen. Deze gezondheidsproducten ondersteunen behandeling van de arts en het algehele welzijn van de mens.

Gezondheid blijft immers altijd de basis om een medische behandeling zo goed mogelijk te laten slagen en een goede uitkomst op termijn te verbeteren. De R&D van Nutriphyt heeft nauw contact met medische universitaire centra.

 

 

Hoe wordt Pre-Pregnant gemaakt?
Pre-Pregnant wordt onder de strengste condities geproduceerd in het Labo Phytophar dat een ISO 22000-certificaat heeft en tevens HFL gecertificeerd (doping free) is. Hier worden voedingssupplementen als tabletten en capsules gefabriceerd en verpakt via een zogenaamde Hazard Analysis and Critical Control Point-systematiek, kortweg HACCP genoemd. Dit is een door de WHO (World Health Organisation) ontwikkelde internationaal erkende systematiek voor het kwalitatief en veilig produceren en beheren van in dit geval voedingssupplementen. Verder kent België een zeer strenge regelgeving en Labo Phytophar voldoet daarbij aan de hoogste eisen. Daarbij horen ook systematische controles van de overheid alsmede de eigen interne kwaliteitsbewaking en twee onafhankelijke laboratoria die de producten ter controle analyseren.

 

Anders dan in Nederland mag in België een voedingssupplement niet op de markt komen zonder eerst middels een notificatiedossier door de overheid te zijn toegelaten. Kortom Pre-Pregnant is met de grootste zorg geformuleerd en geproduceerd.

 

 

Is Pre-Pregnant een veilige keuze?

Jazeker. Pre-Pregnant bevat uitsluitend natuurlijke stoffen en heeft geen bijwerkingen. Het supplement is niet schadelijk voor de foetus of tijdens de zwangerschap en heeft geen invloed op de cyclus van de vrouw.

PRE-PREGNANT IS 100% VOEDINGSSUPPLEMENT

Pre-Pregnant bevat uitsluitend natuurlijke voedingsstoffen die bijdragen aan de verzorging van de zaadcellen en de eicellen. Pre-Pregnant ondersteunt in de voorbereiding op een zwangerschap!

Stel je vraag