PRE-PREGNANT Een 100% voedingssupplement helpt het lichaam de kinderwens te realiseren

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer je Pre-Pregnant gebruikt kan dat vragen oproepen.
Daarom hebben we de meest voorkomende vragen van koppels hieronder beantwoord.
Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Pre-Pregnant gebruiken

Helpt het als ik meer per dag inneem?

De wetenschappelijke onderzoeken zijn met de adviesdoseringen gedaan en dit levert een gunstig kosten-baten-effect op. Voor mannen met zeer slecht zaad en minder dan 10 miljoen zaadcellen, zou een dubbele dagdosering van Maxfertal mogelijk meer kunnen bijdragen. Maar uiteindelijk telt ook de duur van het gebruik: hoe langer het gebruik, hoe meer de zaadcelproductie ondersteund wordt. Het is dus niet zo simpel dat een hogere dosis ook sneller resultaat oplevert. Voldoende lang en consequent Pre-Pregnant Man gebruiken volgens de adviesdosering blijft een belangrijk advies.

Heeft Pre-Pregnant bijwerkingen?

Nee, er zijn geen bijwerkingen bekend van Pre-Pregnant.

Wat moet ik doen als ik Pre-Pregnant vergeet in te nemen?

Als je een dag vergeet Pre-Pregnant in te nemen, dan pak je de dagdosering de volgende dag weer op. Je hoeft dus niet dubbelop te gaan innemen. Wanneer je regelmatig de inname van Pre-Pregnant overslaat, zal dat de bijdrage van Pre-Pregnant logischerwijs doen verminderen.

Wordt Pre-Pregnant vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Nee. Doorgaans worden in verschillende landen uitsluitend medicijnen door de zorgverzekeraars vergoed. Medicijnregistraties gaan met hoge terugkerende kosten gepaard. Dit betekent dat Pre-Pregnant ook duurder zou worden terwijl er geen garanties bestaan dat de zorgverzekeraars Pre-Pregnant ook daadwerkelijk zullen vergoeden, met name gezien de algemene trend van zorgverzekeraars om juist steeds minder te vergoeden. In sommige landen, zoals Nederland, zie je dat ook al op het vlak van IVF-behandelingen. Bovendien hebben we jaren geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling van het product en willen we de kosten niet onnodig verder laten stijgen. We houden Pre-Pregnant dus voor nu en de toekomst zo betaalbaar mogelijk.

Kan Pre-Pregnant samen met geneesmiddelen worden gebruikt?

Pre-Pregnant is een zorgvuldig gedoseerd voedingssupplement. Van de inhoudsstoffen zijn geen ongewenste interacties bekend met geneesmiddelen.

Is Pre-Pregnant goedgekeurd door de Voedsel en Waren Autoriteit?

Pre-Pregnant valt als voedingssupplement in Nederland onder de Voedsel en Waren Autoriteit of vergelijkbare autoriteit in het buitenland en voldoet ook qua verpakking aan alle gestelde eisen. Pre-Pregnant bevat geen medicijnen, hormonen of welke chemische stoffen dan ook die niet in een voedingssupplement thuis horen. Pre-Pregnant wordt in België geproduceerd waar strengere regels gelden voor voedingssupplementen. Zo is de samenstelling van Pre-Pregnant bij de overheid geregistreerd middels een zogenaamd notificatiedossier.

Waarom komen er E-nummers voor in Pre-Pregnant?

E-nummers op het etiket van Pre-Pregnant Woman en Pre-Pregnant Man

 

In Pre-Pregnant zitten enkele E-nummers. We begrijpen dat dit makkelijk bezorgdheid, verwarring of afkeur teweeg kan brengen, maar dat is in geval van Pre-Pregnant onnodig.

 

Alle hulpstoffen hebben officieel een E-nummer

 

Voorop gesteld moet worden dat E-nummers niet per definitie verdacht zijn. Alle hulpstoffen hebben binnen de Europese Unie nu eenmaal een E-nummer, dus bijvoorbeeld ook dextrose (druivesuiker= E1200), Stevia ( zoetstof E960), bijenwas (E901) of bietenrood (uit bietjes E 162), enz., enz. . .

In Pre-Pregnant zitten enkele volkomen onschuldige hulpstoffen die gebruikt worden om een goede tablet te kunnen maken en de kwaliteit van Pre-Pregnant te waarborgen. Het gebruik van bepaalde hulpstoffen is veelal noodzakelijk voor de productie van voedingssupplementen, maar weinig producenten vermelden de bijbehorende E-nummers . Het verschil met andere producenten is dus dat wij op het etiket wel het bijbehorend E-nummer vermelden.

 

Waarom de E-nummer vermelden ?

 

Pre-pregnant doet dit bewust wel, omdat Pre-Pregnant internationaal binnen Europa gebruikt wordt en wij de meest volledige informatie voor iedere consument op het etiket willen plaatsen.

 

Kortom wij hebben niets te verbergen en benadrukken dat Pre-Pregnant vanuit een idealisme met de grootste zorg voor de aanstaande moeder, vader én uiteindelijk ook het kind, is ontwikkeld.

Vragen over mijn bestelling

Hoeveel Pre-Pregnant moet ik bestellen?

Wij adviseren een paar (vrouw en man) om beiden Pre-Pregnant te gebruiken gedurende tenminste 3 maanden. Dit betekent 3 verpakkingen Pre-Pregnant Man en 3 verpakkingen Pre-Pregnant Woman. Een bestelling voor drie maanden wordt in onze webwinkel tegen een speciale prijs aangeboden. Indien de zwangerschap op zich laat wachten is het daarna raadzaam om de verzorging met Pre-pregnant Man en Woman te vervolgen.

Waar kan ik Pre-Pregnant kopen?

Pre-Pregnant is alleen verkrijgbaar via www.pre-pregnant.com. Na het plaatsen van je bestelling heb je de producten de volgende werkdag in huis.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wanneer je voor 22:00 uur bestelt dan ontvang je Pre-Pregnant de volgende werkdag. Ook kun je kiezen voor het ophalen bij een afhaalpunt of het op afspraak (in de avond) laten bezorgen van je bestelling. Lees meer over de bezorging.

Is bestellen en betalen veilig?

Het bestellen en betalen verloopt via een beveiligde (SSL) verbinding. Dat herken je aan het slotje of groene balk in je browser. Je kunt er zeker van zijn dat je gegevens veilig worden verwerkt en opgeslagen.

Is het pakket anoniem?

Ja, het pakket is anoniem en zal worden verzonden met de afzender ‘Logic Of Nature’. De naam Pre-Pregnant staat ook niet op de verzenddoos vermeld.

Kan ik Pre-Pregnant retourneren?

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kun je gebruik maken van het herroepingsrecht en je bestelling retour sturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag retour. Zorg er wel voor dat de verpakkingen ongeopend en verzegeld zijn. Aangebroken verpakkingen kunnen vanzelfsprekend niet retour worden gestuurd.

Vragen van de vrouw

Hoe gebruik ik Pre-Pregnant Woman?

Van Pre-Pregnant Woman neem je als vrouw tweemaal daags bij de maaltijd één tablet Conceval en één capsule Omaral. Bij voorkeur doe je dit ‘s morgens bij het ontbijt en ’s avonds bij het avondmaal. Zo kan het tablet en de capsule zich goed in de maag met het voedsel vermengen en verrijken ze de voeding met hun belangrijke stoffen. Op deze wijze worden de voedingsstoffen op natuurlijke wijze het best opgenomen. Voor alle duidelijkheid gebruik je dus per dag in totaal twee tabletten Conceval en twee capsules Omaral.

Gebruik je Pre-Pregnant samen?

Is het verstandig om Pre-Pregnant Woman en Pre-Pregnant Man te gebruiken als de oorzaak van het niet in vervulling gaan van de kinderwens bij één van de partners ligt? Die keuze is uiteraard aan jou. Wij hebben echter vanuit onderzoek aanwijzingen dat het gebruik van Pre-Pregnant door beiden in een dergelijk geval de zwangerschapskans wel iets kan verhogen, maar veel belangrijker is dat de kans op een succesvolle zwangerschap (doorgaande zwangerschap) toeneemt. Dit betekent dat het vruchtje blijft zitten en dus niet alleen de kans op een zwangerschap stijgt, maar ook de kans op het daadwerkelijk krijgen van een kind.

Dit wordt zowel door de kwaliteit van het zaad als door de kwaliteit van de eicel, de kwaliteit van het embryo en de gezondheid van de aanstaande moeder bepaald.
Als er bij één van de partners een medisch probleem wordt geconstateerd, kan het nog steeds zo zijn dat er bij de ander toch iets niet helemaal in orde is of wel wat verbeterd kan worden, zonder dat dat ontdekt wordt. Vruchtbaarheid en zwanger worden blijft altijd een wonder van man en vrouw samen. Je samen op verantwoorde wijze zo gezond mogelijk voorbereiden hoort daarbij!

Bevat Pre-Pregnant voldoende foliumzuur?

Deels. Pre-Pregnant Woman levert de helft van het algemeen geldend advies voor inname van extra foliumzuur (vitamine B9 ) bij zwangerschap. Naast Pre-Pregnant Woman mag je dus dagelijks nog eens 200 mcg (0,2 mg) extra foliumzuur slikken of om de dag 400 mcg (0,4 mg). In het lichaam is het gunstige effect van foliumzuur ook sterk afhankelijk van vitamine B6 en B12. Daarom zijn deze vitaminen ook toegevoegd aan de Pre-Pregnant formule!

Stop je met Pre-Pregnant Woman, dan kun je dagelijks 400 mcg foliumzuur gaan gebruiken. Er kunnen echter medische redenen zijn waardoor een arts een veel hogere dosering extra foliumzuur voor kan schrijven.

Heeft Pre-Pregnant invloed op mijn cyclus?

Nee, Pre-Pregnant Woman verandert niets aan de menstruele cyclus en werkt niet verstorend op de eigen hormonale huishouding of op eventuele hormonen of medicijnen die je gebruikt.

Is Pre-Pregnant veilig voor het vruchtje?

Ja, Pre-Pregnant Woman is ook een veilige keuze voor het vruchtje en bevat uitsluitend natuurlijke stoffen en geen schadelijke chemische stoffen, hormonen of medicijnen. Pre-Pregnant bevat juist voedingsstoffen die de innesteling en placentavorming op natuurlijke wijze ondersteunen.

Blijf ik Pre-Pregnant gebruiken als ik zwanger ben?

Ja. Het is zelfs aan te raden Pre-Pregnant Woman nog minimaal twee weken door te gebruiken. Bij voorkeur adviseren we om Pre-Pregnant te blijven gebruiken tot vaststelling van een kloppend hartje.

Vragen van de man

Hoe gebruik ik Pre-Pregnant Man?

Van Pre-Pregnant Man neemt de man tweemaal daags bij een maaltijd één tablet Maxfertal en één capsule Linusal. Doe dit bij voorkeur ‘s morgens bij het ontbijt en ’s avonds bij de avondmaaltijd. Zo kunnen het tablet en de capsule zich goed in de maag met het voedsel vermengen en verrijken ze de voeding met hun belangrijke stoffen. Voor alle duidelijkheid gebruik je dus per dag in totaal twee tabletten Maxfertal en twee capsules Linusal.

Mijn zaadkwaliteit is door een medisch probleem gering. Is het zinvol Pre-Pregnant Man te gebruiken?

Pre-Pregnant Man kan een medisch noodzakelijke ingreep niet ongedaan maken, maar speelt een voedingsondersteunende rol voor de zaadcellen. Deze bijdrage staat weliswaar aan de basis van gezonde zaadcellen.

Heeft Pre-Pregnant Man een verhogend effect op de potentie?

Het is niet bekend of Pre-Pregnant Man de potentie ondersteunt of zou helpen bij erectieproblemen.

contact-vraag

Heb je een andere vraag?

Stel je vraag