PRE-PREGNANT Een 100% voedingssupplement helpt het lichaam de kinderwens te realiseren

RETOUR EN SERVICE

Bij Pre-Pregnant kan een artikel worden geruild of geretourneerd als je dat binnen 14 dagen na aankoop aan ons meldt en binnen deze termijn het artikel retour stuurt. Het is wel van belang dat het product compleet is, ongebruikt, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking zit. Producten die beschadigd of niet compleet zijn, komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

 

Je hebt het recht gedurende 14 dagen na ontvangst van de goederen deze zonder opgave van redenen te retourneren. Hiervoor moet je allereerst een verzoek tot retourneren indienen met behulp van onderstaand formulier.

 

Je retourzending online volgen
Je kunt je retour makkelijk volgen met een retournummer. Dit nummer ontvang je bij het postkantoor wanneer je het pakket hebt verzonden.

Verzoek tot retour sturen van een product

Nadat je dit formulier hebt verzonden ontvang je een RMA-nummer. Vermeld dit nummer op de zending en stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de factuur of pakbon en in een deugdelijke verpakking. Het retouradres ontvang je tegelijkertijd met het RMA-nummer.

 

Eventueel betaalde bedragen worden uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van de betreffende goederen gerestitueerd. De kosten van retourzendingen komen voor eigen rekening en worden in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag tenzij het een duidelijke fout van Pre-Pregnant betreft. Zendingen zonder RMA-nummer worden niet in behandeling genomen.

  • Dit nummer staat op de factuur en de orderbevestiging
  • Zal alleen worden gebruikt voor het terugstorten van het bedrag

PRE-PREGNANT IS 100% VOEDINGSSUPPLEMENT

Pre-Pregnant bevat uitsluitend natuurlijke voedingsstoffen die bijdragen aan de verzorging van de zaadcellen en de eicellen. Pre-Pregnant ondersteunt in de voorbereiding op een zwangerschap!

Stel je vraag