PRE-PREGNANT Een 100% voedingssupplement helpt het lichaam de kinderwens te realiseren

SAMEN

Zwanger worden doe je écht samen. Daarom adviseren wij Pre-Pregnant Woman en Pre-Pregnant Man altijd samen te gebruiken, ongeacht of er nu wel of niet een medisch probleem aanwezig is en bij wie. Vaak is dat ook niet duidelijk. Wij kunnen het niet voldoende benadrukken dat vruchtbaarheid altijd iets van een man en een vrouw samen is. Die bevruchting, dat samenkomen van een eicel en een zaadcel, is een uniek moment en vormt de basis voor een heel mens en zijn gezondheid. Het optimaliseren van de kwaliteit van eicellen en zaadcellen is daarom absoluut de basis en daar wordt te vaak en te gemakkelijk aan voorbij gegaan. Om de kans van slagen te optimaliseren is het in elk geval van groot belang om allebei gedurende drie of meer maanden (zolang jullie proberen zwanger te worden) de Pre-Pregnant formule te gebruiken. Zowel de zaadcellen als de eicellen hebben ongeveer drie maanden nodig om volledig geoptimaliseerd te raken.

Praat met elkaar

Zwanger worden is een proces waar je met zijn tweeën in zit. Als het niet vanzelf gaat kan dit druk geven op jullie relatie. Het kan zijn dat je als partners deze fase in jullie relatie anders ervaart of anders omgaat met tegenslagen. Door met elkaar in gesprek te blijven en jullie emoties te delen krijg je een inkijkje in elkaars belevingswereld. Daardoor worden bepaalde handelingen en emoties verklaard en kom je nader tot elkaar. Het kan soms ook raadzaam zijn om iemand te zoeken die met jullie allebei praat als jullie er samen niet meer uitkomen. Het belangrijkste is dat jullie je allebei gelukkig voelen, ook tijdens dit soms moeilijke proces.

 

PRE-PREGNANT IS 100% VOEDINGSSUPPLEMENT

Pre-Pregnant bevat uitsluitend natuurlijke voedingsstoffen die bijdragen aan de verzorging van de zaadcellen en de eicellen. Pre-Pregnant ondersteunt in de voorbereiding op een zwangerschap!

Stel je vraag