PRE-PREGNANT Een 100% voedingssupplement helpt het lichaam de kinderwens te realiseren

VOOR ARTSEN

Waarom Pre-Pregnant geen medicijn is

Pre-Pregnant bevat stoffen die van nature een functie in het lichaam hebben en binnen de wetgeving onder de Voedsel en Waren Autoriteit vallen en niet onder de geneesmiddelenwet. Pre-Pregnant valt daarom in de categorie voedingssupplementen en gezondheidsproducten.

Informatie over Pre-Pregnant voor de specialist

Je kunt je specialist wijzen op onze website waar hij ook de onderzoekers aan het woord kan zien. Ook kan de specialist ons een mail sturen wanneer deze met zijn collega’s in hun kliniek een presentatie wensen over vruchtbaarheid en het verbeteren van de gezondheid van sperma en eicellen. Wij zijn bekend met het geven van lezingen aan specialisten in ziekenhuizen en universitaire centra. Het equivalent van Pre-Pregnant Woman en Pre-Pregnant Man is binnen het medisch circuit op de markt onder de naam Fertility Woman (duopak met Improvum® en Omarin®) en Fertility Man (duopak met Improvum®en Linusit®)

Leidinggevende onderzoekers 

De leidinggevende onderzoekers zijn ten eerste Prof. Dr. Frank Comhaire en ten tweede Dr. Wim Decleer.

Prof. Dr. Frank Comhaire is internist endocrinoloog; geboren in 1940. Hij studeerde medicijnen aan de universiteit van Gent (België) en specialiseerde zich in interne geneeskunde, endocrinologie en metabole ziekten. Hij is een wereldautoriteit in zijn vakgebied en was voltijds professor aan de universiteit van Gent totdat hij in 2005 met emeritaat ging. Hij heeft veel werk verricht op het terrein van mannelijke onvruchtbaarheid, gezond ouder worden en de invloed van milieuvervuiling. Hij was lid van het stuurcomité voor infertiliteit van de World Health Organisation en de eerste hoofdredacteur van het internationale wetenschappelijke tijdschrift ‘International Journal of Andrology’. Hij heeft verscheidene studieboeken geschreven en meer dan 400 wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan. Inmiddels heeft hij wereldwijd ongeveer 500 wetenschappelijke presentaties gehouden.

Dr. Wim Decleer; geboren in 1961. Hij studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven (België) en werd in 1985 magna cum laude dokter in de heel- en verloskunde. Als postuniversitaire opleiding studeerde hij experimentele heelkunde; ontwikkeling microchirurgie en endoscopische chirurgie. Verder specialiseerde hij zich in Engeland en Duitsland tot gynaecoloog en vervolgens in 1996 tot embryoloog. In 1998 kreeg hij een eredoctoraat in Constanza, Roemenië. In 1994 startte hij het fertiliteitscentrum in het algemeen ziekenhuis Jan Palfijn te Gent en bouwde dit uit tot een erkend hypermodern en volwaardig fertiliteitscentrum met cleanroom faciliteiten en alle embryologie laboratoriumtechnieken tot en met een Sperma- en Eicelbank. Daarnaast ook het volledige spectrum van de fertiliteitschirurgie gaande tot de multidisciplinaire aanpak van bijvoorbeeld uitgebreide endometriose. De andrologische investigatie werd opgebouwd in samenwerking met dr. Kaan Osmanagaoglu en prof. dr. Frank Comhaire.

Lees meer over wetenschappelijk onderzoek »

Stel je vraag