PRE-PREGNANT Een 100% voedingssupplement helpt het lichaam de kinderwens te realiseren

PRE-PREGNANT EN IVF

Pre-Pregnant is een ondersteuning in het zwanger worden op een natuurlijke wijze, maar ook als je al in een medisch traject zit. Omdat Pre-Pregnant de eicellen van de vrouw en de zaadcellen van de man voorziet van essentiële voedingsstoffen, kan Pre-Pregnant ook gecombineerd worden bij kunstmatige bevruchting zoals IVF en ICSI. De voedingsstoffen helpen om bepaalde natuurlijke processen te ondersteunen die altijd een belangrijke rol spelen bij het slagen van de kunstmatige ingreep.

 

De kans op een succesvolle zwangerschap wordt hierdoor dus verhoogd. Een succesvolle zwangerschap is een zwangerschap die tot een geboorte van een kind leidt. Een gynaecoloog gebruikt daarvoor de term ‘doorgaande zwangerschap’.

 

 

Wanneer starten met Pre-Pregnant bij IVF?

In de voorbereiding op kunstmatige bevruchting adviseren we om bij voorkeur tenminste 8 weken, voor het oogsten van de eicellen en zaadcellen te starten met Pre-Pregnant. Als vrouw blijf je consequent Pre-Pregnant gebruiken tot meerdere weken in de zwangerschap, bijvoorbeeld tot een kloppend hartje is vastgesteld. Dit betekent dat de man minimaal 2 verpakkingen nodig heeft en de vrouw ongeveer 4 verpakkingen verbruikt.

 

Meerwaarde gebruik Pre-Pregnant bij IVF

Toen men in 2006 de samenwerking startte met het hoofd van de IVF-kliniek dr. Wim Decleer (Jan Palfijn Ziekenhuis te Gent) steeg na introductie van de Pre-Pregnant de slagingskans van IVF per embryo-terugplaatsing van ongeveer 20% (Belgisch gemiddelde) naar 37%! Inmiddels heeft dit zich doorgezet tot ruim 40%.

 

Pre-Pregnant samen met medicijnen voor IVF

Pre-Pregnant is een voedingssupplement en kan samen met medicijnen voor IVF gebruikt worden.

 

PRE-PREGNANT IS 100% VOEDINGSSUPPLEMENT

Pre-Pregnant bevat uitsluitend natuurlijke voedingsstoffen die bijdragen aan de verzorging van de zaadcellen en de eicellen. Pre-Pregnant ondersteunt in de voorbereiding op een zwangerschap!

Stel je vraag