PRE-PREGNANT Een 100% voedingssupplement helpt het lichaam de kinderwens te realiseren

100% VOEDINGSSUPPLEMENT

 

Pre-Pregnant is 100% voedingssupplement en bevat absoluut geen hormonen of medicijnen. Het is een veilige keuze en kan gecombineerd worden met een medische behandeling voor onvruchtbaarheid. Pre-Pregnant is ook een veilige keuze voor het vruchtje en bevat natuurlijke stoffen die je lichaam ondersteunen in een goede voorbereiding op een zwangerschap. Er zijn geen schadelijke chemische stoffen, hormonen of medicijnen terug te vinden in deze voedingssupplementen. Pre-Pregnant bevat juist voedingsstoffen die de innesteling en placentavorming op natuurlijke wijze ondersteunen en draagt met een goede voorbereiding bij aan de slaagkans op een succesvolle zwangerschap.

 

Natuurlijke supplementen en het verhogen van de vruchtbaarheid

 

Em. Prof. Dr. Frank Comhaire (Internist en Androloog) en Dr. Wim Decleer (Gynaecoloog) vertellen over de positieve effecten van het gebruik van een 100% natuurlijk voedingssupplement op de vruchtbaarheid. Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie over voedingssupplementen en medicijnen ter ondersteuning van de vruchtbaarheid.

Natuurlijke supplementen hebben geen bijwerkingen

 

Em. Prof. Dr. Frank Comhaire (Internist en Androloog) gebruikt principieel geen medicijnen die nadelig kunnen zijn voor de moeder of het kind. Medicijnen hebben positieve en negatieve effecten, waarbij de negatieve effecten onvoldoende bekend zijn in combinatie met het ondersteunen van de vruchtbaarheid. Bij natuurlijke supplementen, die geen negatieve bijwerkingen hebben bij langdurig gebruik, is het wel bekend dat deze de vruchtbaarheid ondersteunen.

 

Voor- en tegenstanders van voedingssupplementen

Een natuurlijk voedingssupplement is geen vorm van alternatieve geneeskunde. Dr. Wim Decleer (Gynaecoloog) vertelt in het filmpje over de kritische houding van mensen tegenover natuurlijke voedingssupplementen, wanneer hij dit voorstelt om te gebruiken. De reactie van mensen is vaak: “Toch liever niet, want dat is een beetje alternatief.” Terwijl je ziet dat deze houding veranderd als mensen het gebruiken.

 

Een voedingssupplement is niet meer dan een doordachte ondersteuning van de natuurlijke lichamelijke processen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de zaad- en eicellen.

De voedingsstoffen van Pre-Pregnant

 

Pre-Pregnant bevat een reeks voedingsstoffen zoals zink dat het menselijk lichaam ondersteunt in:

De aanmaak van voldoende zaadcellen met een normale vorm.

De vetzuurstofwisseling en daarmee de vorming van gezonde celmembranen (belangrijk voor de eicel en haar omhulsel, maar ook voor de zwemstaart van de zaadcel)

Bescherming van het erfelijk materiaal (DNA, chromosomen)

De energieproductie voor de zwemkracht van de zaadcel en de overleving van eicel en embryo

Het ondersteunen van de inwendige geslachtsorganen, zaadcellen en eicellen door een bijdrage tegen oxidatieve stress ( bedreiging van de celkwaliteit)

 

PRE-PREGNANT IS 100% VOEDINGSSUPPLEMENT

Pre-Pregnant bevat uitsluitend natuurlijke voedingsstoffen die bijdragen aan de verzorging van de zaadcellen en de eicellen. Pre-Pregnant ondersteunt in de voorbereiding op een zwangerschap!

Stel je vraag