PRE-PREGNANT Een 100% voedingssupplement helpt het lichaam de kinderwens te realiseren

3 MAANDEN VOOR OPTIMALE ONDERSTEUNING

De geslachtsorganen hebben drie maanden nodig om de eicellen en zaadcellen optimaal te kunnen verzorgen met de voedingsstoffen uit de Pre-Pregnant-formule. Daarom raden wij aan om Pre-Pregnant ten minste gedurende 3 maanden te gebruiken voor optimale verzorging. Om de verzorging daarna te onderhouden raden we aan Pre-Pregnant te blijven gebruiken tot een kloppend hartje bereikt is.

 

Zaadcellen
Zaadcellen worden voortdurend nieuw aangemaakt. Er liggen weliswaar rijpe cellen klaar, maar vele bevinden zich nog in een bepaalde fase van ontwikkeling. Pre-Pregnant Man wordt het meest benut door de spermacellen die zich nog moeten gaan ontwikkelen. Hun normale ontwikkeling wordt dan al vanaf het begin ondersteund. Na 3 maanden mag aangenomen worden dat de verzorgende bijdrage optimaals is. Zolang je deze optimale verzorging van je zaadcellen op peil wil houden raden wij aan door te gaan met het gebruik van Pre-Pregnant.

 

Eicellen
Bij de vrouw heeft het ook tijd nodig voordat de verzorgende bijdrage is opgebouwd. We raden vrouwen dus met het oog op een natuurlijke voorbereiding aan om de verzorgende bijdrage tenminste 3 maanden te continueren.

 

PRE-PREGNANT IS 100% VOEDINGSSUPPLEMENT

Pre-Pregnant bevat uitsluitend natuurlijke voedingsstoffen die bijdragen aan de verzorging van de zaadcellen en de eicellen. Pre-Pregnant ondersteunt in de voorbereiding op een zwangerschap!

Stel je vraag