PRE-PREGNANT Een 100% voedingssupplement helpt het lichaam de kinderwens te realiseren

GABRIËL DEVRIENDT

Gabriël Devriendt studeerde biologie aan de universiteit van Gent en specialiseerde zich in botanica. Vanaf 1976 werkte hij ruim 20 jaar als productspecialist in de farmaceutische industrie.

 

In deze jaren heeft hij zich vergaand op het terrein van de farmacologie, biochemie en pathofysiologie ontwikkeld. Vanaf 1997 werkte hij als onafhankelijk manager R&D en wetenschappelijk adviseur binnen het vakgebied van de nutritionele geneeskunde en fytofarmacie. Hij was onder meer hoofdredacteur van Bioserv en gaf lezingen aan alle leidende universiteiten; Brussel, Antwerpen, Leuven en Luik. Vanaf 2002 heeft hij zijn visie, ervaring en kennis gelegd in de R&D van klinische nutritionele formules die het werk van de arts ondersteunen. Hij werkt nauw samen met diverse medische professoren en inspireert artsen en onderzoekers. Zijn presentaties houdt hij vooral voor urologen, gynaecologen en oncologen.

 

In deze video vertelt Gabriël over het belang van voorbereiding op een zwangerschap.

 

“Volkeren die nooit last hebben gehad van vruchtbaarheidsproblematiek deden altijd aan preconceptie. Soms bereidden ze zich wel een jaar lang voor op een zwangerschap!”

PRE-PREGNANT IS EEN 100% NATUURLIJK VOEDINGSSUPPLEMENT

Het geslachtsorgaan heet drie maanden nodig om de eicellen en zaadcellen optimaal te kunnen verzorgen met de voedingsstofen in Pre-Pregnant, hoe je het gebruikt en waar je het kunt kopen.

Stel je vraag