Logic of nature
PRE-PREGNANT Een 100% voedingssupplement helpt het lichaam de kinderwens te realiseren
Het Journaal op EEN

Pre-Pregnant is onderzocht in het Jan Palfijn ziekenhuis in Gent. In deze video vertelt dokter Frank Comhaire dat het heel wat stellen lukt hun onvruchtbaarheid te herwinnen zonder dat ze over hoeven te gaan tot IVF. Ook als IVF wel noodzakelijk blijkt om een zwangerschap te kunnen bewerkstelligen stelt Comhaire dat je ook daarvan het succes kunt verhogen voor zowel man als vrouw door goede voorbereiding met behulp van voedingssupplementen. Lees hier het interview op de website van deredactie.be of kijk de video.

 

 

Stel je vraag

Gratis videoserie Samen Natuurlijk Zwanger Worden

8 koppels zijn vorig jaar gestart met het veranderen van hun leefstijl. Zo hebben zij o.a. een detoxkuur gevolgd en voedingssupplementen van Pre-Pregnant gebruikt om de natuurlijke vruchtbaarheid te ondersteunen.

4 van de 8 koppels zijn inmiddels zwanger geworden.

Schrijf je gratis in op de videoserie en ontvang elke dag één aflevering in je mailbox.

AANMELDEN GRATIS VIDEOSERIE