PRE-PREGNANT Een 100% voedingssupplement helpt het lichaam de kinderwens te realiseren

6 STAPPEN IN VOORBEREIDING OP EEN ZWANGERSCHAP

Zwanger worden is een heel proces. Zwanger zijn en zwanger blijven ook. In de voorbereiding naar het zwanger worden tot het vaststellen van een kloppend hartje kan Pre-Pregnant bijdragen aan de verzorging van je lichaam. Dit stappenplan laat zes handige stappen zien, bedoeld voor stellen met een actieve kinderwens.

 

pre-pregnant

1. Start met Pre-Pregnant

Door Pre-Pregnant te gaan gebruiken steken jullie allebei energie in het optimaliseren van jullie zaadcellen en eicellen. We raden aan om elke dag twee keer een tablet en een capsule in te nemen gedurende in elk geval drie maanden. Pre-Pregnant verzorgt jullie eicellen en zaadcellen die als basis dienen voor een gezonde zwangerschap!

2. Verbeter je leefstijl

Is een van jullie stiekem iets te zwaar? Sporten jullie allebei 1 of 2 keer in de week? Let goed op voeding en beweging en zorg dat je lijf in optimale conditie verkeert: zwanger worden is een topprestatie! Bereid je lichaam hierop voor door een gezond voedingspatroon aan te houden, voldoende te bewegen en stress te verminderen.

gebruikstips

3. Ken je vruchtbare dagen

Het is belangrijk om goed te weten wanneer je vruchtbaar bent. Meestal is dit halverwege de cyclus, 14 dagen voor de menstruatie. Hou je cyclus goed bij zodat je weet wanneer de kans het grootst is dat je zwanger wordt door een vrijpartij. Er zijn ook ovulatietesten verkrijgbaar waardoor je precies weet wanneer je ovuleert.

4. Regelmatig vrijen tijdens vruchtbare dagen

Als je stap drie goed in de smiezen hebt is het tijd om van deze kennis gebruik te maken! Zorg dat jullie niet geforceerd de liefde bedrijven, maar vooral plezier beleven aan deze activiteit. Om de kans op een zwangerschap te optimaliseren is het raadzaam om niet al te vaak (om de dag) seks te hebben. Zo blijft de zaadkwaliteit optimaal.

5. Doe een test als je menstruatie uitblijft

Hoe weet je of je zwanger bent? De eerste symptomen verschillen per vrouw, maar pijnlijke borsten, misselijkheid en het uitblijven van een menstruatie zijn veel voorkomende verschijnselen. Om zeker van je zaak te zijn kan je op de eerste dag waarop je ongesteld zou moeten worden een zwangerschapstest doen.

6. Gebruik Pre-Pregnant tot een koppend hartje bereikt is

Hopelijk zijn jullie in deze fase in blijde verwachting! We willen jullie niet bang maken, maar in de eerste, prille fase kan er nog veel misgaan. Pre-Pregnant Woman blijft ook tijdens de zwangerschap de cellen verzorgen. Met oog op een doorgaande zwangerschap raden we zwangere vrouwen dan ook aan Pre-Pregnant te gebruiken tot een kloppend hartje bereikt is.

PRE-PREGNANT IS 100% VOEDINGSSUPPLEMENT

Pre-Pregnant bevat uitsluitend natuurlijke voedingsstoffen die bijdragen aan de verzorging van de zaadcellen en de eicellen. Pre-Pregnant ondersteunt in de voorbereiding op een zwangerschap!

Stel je vraag