PRE-PREGNANT Een 100% voedingssupplement helpt het lichaam de kinderwens te realiseren

GEBRUIKSTIPS

Dagelijkse hoeveelheid

Neem twee keer per dag een tablet samen met een capsule bij de maaltijd in. In totaal slik je dus van zowel het tablet als de capsule twee stuks per dag. Bij voorkeur doe je dit ‘s morgens bij het ontbijt en ’s avonds bij het avondmaal zodat het tablet en de capsule zich goed in de maag met het voedsel vermengen en de voeding op natuurlijke wijze kunnen verrijken.

 

Gebruiksduur

Als bijdrage aan de voorbereiding op een spontane zwangerschapskans wordt een aaneengesloten gebruiksduur van ten minste drie maanden geadviseerd of zolang men tracht een zwangerschap te realiseren. Er is geen beperking voor de duur van het gebruik. Mocht er een zwangerschap ontstaan dan kan bij voorkeur Pre-Pregnant ingenomen worden tot vaststelling van een kloppend hartje.

Als voorbereiding op IVF kan bij voorkeur tenminste 8 weken voor de pick-up met Pre-Pregnant begonnen worden. We adviseren nadrukkelijk om als man en vrouw gelijktijdig Pre-Pregnant te gebruiken. De vrouw blijft bij voorkeur ten minste tot aan vaststelling van een kloppend hartje Pre-Pregnant innemen.

 

Gebruiksopties

– Het tablet kan in tweeën gebroken worden.
– Het tablet mag fijn gekauwd worden.
– Het tablet mag met een pillenvergruizer worden fijn gemaakt en vermengd met voeding of vloeistof.
– De capsule is van gelatine en dus niet vegetarisch. Heeft u om welke reden dan ook een bezwaar tegen tegen het innemen van gelatine dan kan de capsule met olie in de mond geopend worden door erop te bijten waarna de olie ingeslikt kan worden. De resterende capsule kan worden weggegooid. Ook kan de capsule desgewenst met de punt van een mes geperforeerd worden zodat de inhoud in de mond kan worden leeg geknepen zonder gelatine in de mond te krijgen.

 

Vergeten

De formule Pre-Pregnant werkt het beste als je consequent elke dag twee capsules en twee tabletten gebruikt. Als je Pre-Pregnant een keer vergeet is dat niet erg. Je kan de draad de volgende dag gewoon weer oppakken.

PREPREGNANT IS 100% VOEDINGSSUPPLEMENT

Pre-Pregnant bevat uitsluitend natuurlijke voedingsstoffen die bijdragen aan de verzorging van de zaadcellen en de eicellen. Pre-Pregnant ondersteunt in de voorbereiding op een zwangerschap!

Stel je vraag